Tjänster

Här finns tjänster för såväl inre som yttre välmående. Boka gärna ett gratis samtal om du vill veta mer om hur du skulle kunna få hjälp.("Boka direkt" kommer komma som tjänst men till dess vänligen mejla på kontaktsidan så försöker vi hitta en tid)Upptäckarsamtal:


Kostnadsfritt


Har du IBS? Sömnproblem? Smärta? Akne? Stressproblematik? Felaktig självbild? Eller något annat som hindrar dig från ett liv i balans?


När du berättar för mig VAD du vill förändra i livet kan jag berätta HUR. Vi börjar med en livstilsanalys och tar sedan ett steg i taget. Välkommen att höra av dig!


Hälso- och livsstilsanalys  1500kr


Passar dig som vill checka av hälsostatusen genom en analys som inkluderar ansikts- och tungdiagnostik. Du får en grundlig genomgång med tips och rekommendationer. Tid 60min Lilla paketet 2200kr (ord.3000kr)


För dig som vet hur din kropp fungerar men behöver lite peppning och nya insikter.


Tung - och ansiktsdiagnostik samt rekommendationer (60min) Därefter två uppföljande samtal a´30min  där vi tittar på framstegen och vad som behövs ytterligare.


Vi jobbar tillsammans under ca tre månader.
Mellan paketet 3995kr (ord 5000kr)


Passar dig som behöver hjälp med att skapa en ny livsstil. Kanske har du länge kämpat med olika former av obalanser och behöver hjälp att hitta rätt verktyg. 


Tung - och ansiktsdiagnostik samt rekommendationer (60min) Därefter fem uppföljande samtal med ny analys a´30min där vi tittar på framstegen och vad som behövs ytterligare.

Vi jobbar tillsammans i ca ett halvår.Stora paketet 5995kr (ord 8500kr)


Passar dig som behöver mer stöd på vägen under din livsstilsförändring. Kanske har du genomgått en livskris och nu ska bygga upp dig själv från grunden.


Tung - och ansiktsdiagnostik samt rekommendationer (60min) Därefter tio uppföljande samtal med ny analys a´30min där vi tittar på framstegen och vad som behövs ytterligare.


Vi jobbar tillsammans under ett år, möjlighet till delbetalning.
FÄRGANALYS 1695kr/1500kr grupp


Utifrån dina pigment plockar vi ut de färger som framhäver just dig. Du får lära dig hur du bygger en basgarderob och hur du kan kombinera. Vi lägger även en lätt makeup. Med dig får du en färgplånbok som hjälper dig vid inköp och planering. Tid ca 3h
STILANALYS 1695kr/1500kr grupp


Utifrån just dina proportioner i ansikte och kropp hittar vi de snitt, mönster, accessoarer m m som gör att du kommer till din fulla rätt. Vi tar även hänsyn till din stilpersonlighet och visar hur du kan uttrycka detta genom dina kläder.

MAKEUP-KURS 495kr


Lär dig grunderna genom tio steg som du får praktisera på dig själv. Samla släkt eller vänner till en trevlig stund. Fika ingår. Antal 2-6 personer. Tid 2-4h beroende på antalGARDEROBSPLANERING 495kr/h


Har du garderoben full men inget att ta på dig? Ta hjälp för att få den ordning du alltid velat ha och som sparar tid, pengar och frustration. Detta kan även göras digitalt.