Tjänster holistisk hälsa

Konsultation

Om du vill veta mer om  hur en holistisk livsstil skulle kunna hjälpa dig och hur upplägget ser ut. Ett samtal på ca 15min.


Kostnadsfritt
HÄLSO- OCH LIVSSTILSANALYS/1500kr

Passar dig som vill checka av hälsostatusen genom en ansikts- och tungdiagnostik. Du får en grundlig genomgång med tips och rekommendationer (60min).

HOLISTISK COACHNING - BRONSPAKETET /2500kr

För dig som vet hur din kropp fungerar men behöver lite peppning och nya insikter.


Tung- och ansiktsdiagnostik samt rekommendationer (60min). Därefter två uppföljande samtal a´30min där vi tittar på framstegen och på vad som behövs ytterligare. 


Vi jobbar tillsammans under ca tre månader.

HOLISTISK COACHNING - SILVERPAKETET/3995kr


Passar dig som behöver hjälp med en ny livsstil. Kanske har du länge kämpat med olika former av obalanser och behöver hjälp med att hitta olika verktyg.


Tung- och ansiktsdiagnostik samt rekommendationer (60min). Därefter fem uppföljande samtal a´30min där vi tittar på framstegen och på vad som behövs ytterligare.


Vi jobbar tillsammans under ca sex månader.


HOLISTISK COACHNING - GULDPAKETET/6995


Passar dig som behöver mer stöd på vägen under din livsstilsförändring. Kanske har du genomgått någon form av livskris och nu ska bygga upp dig själv från grunden?


Tung- och ansiktsdiagnostik samt rekommendationer (60min). Därefter tio uppföljande samtal a´30min där vi tittar på framstegen och på vad som behövs ytterligare.


Vi jobbar tillsammans under ca ett år.